Contact: 020 775 05 76

Service


SERVICE


Wilt u een foto- of filmcamera huren?
Reserveer online en haal af in onze winkel te Amsterdam, of laat de camera verzenden.

Bij Camera Huren Nederland kunt u terecht voor het huren van video-, audio-, licht en fotoapparatuur. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment, bestaande uit onder andere: camera’s, lenzen, statieven, softboxen, flitsers, projectors en alle overige toebehoren tegen zeer gunstige tarieven.

Ook wanneer u het liefste een camera eerst zou willen testen voordat u besluit tot de definitieve aanschaf over te gaan, is Camera Huren Nederland een uitkomst. Ons assortiment wordt met regelmaat uitgebreid, zodat u altijd bij ons terecht kunt voor de meest actuele producten.

Hoe gaat het in zijn werk:

Momenteel hebben wij de 50% vervolgdagen korting van toepassing. Dit houdt in dat u de eerste huurdag het volledige tarief betaalt maar eerdere opeenvolgende dag, u slechts 50% van het tarief betaalt.

Wanneer u voor het eerst bij ons huurt dient u de onderstaande documenten mee te nemen:

- Uw originele en geldige legitimatiebewijs: Wij maken hiervan een kopie bij het ophalen van de apparatuur als u toestemming geeft.
- Particuliere huur: Een recent poststuk geadresseerd aan u op uw huidige adres of ontvangen digitale factuur waarop uw adres vermeld staat.
- Zakelijke huur: Wanneer u minimaal twee jaar geregistreerd bent: De KVK uittreksel. Wij kunnen dit voor u ook aanvragen (kosten €2.65).

Reserveren is mogelijk middels e-mail, ons online reserveringsformulier, winkelwagen of in onze vestiging.

U kunt uw apparatuur bij ons komen ophalen gedurende onze onderstaande bezoektijden:
Ma t/m Za: Tussen 11.00-13.00 uur en tussen 18.00-20.00 uur. Wilt u buiten deze bezoektijden ophalen/inleveren? Graag dit eerst afspreken.

Het is ook mogelijk dat wij het huur product naar u toezenden, echter hou rekening met de verzendtijd en de verzendkosten.

Vanzelfsprekend vragen wij ter garantie ook een borg (vaste klanten betalen geen borg en bedrijven betalen lagere borg), dit bedrag is per product verschillend. Contacteer ons voor de actuele prijzen voor het product van uw keuze.