Contact: 020 775 05 76

Video Camera SET 4

Meer afbeeldingen

Video Camera SET 4
€ 90,00

Availability: Prijs excl. BTW


- +
OF
Beschrijving

Details

Video Camera set 4

Als professionele cameraman weet u als geen ander dat tijd kostbaar is. U wilt daarom liever geen kostbare tijd verloren laten gaan met het zoeken naar de juiste dolly of met het opladen van uw batterijen.

Complete sets

Camera Huren Nederland verhuurt complete videocamera sets zodat u direct aan de slag kunt en zich geen zorgen hoeft te maken over opnames die wel of niet zullen lukken, batterijen die halverwege een opname leeg raken of een statief dat moeizaam te hanteren is waardoor uw opnamen door instabiliteit mislukken. 

Verschillende videocamera sets 

Wij hebben verschillende videocamera sets in ons assortiment zoals deze video camera set 4. Met deze professionele set kunnen uw opnames onmogelijk mislukken en kunt u direct aan de slag met het maken van uw opnamen. 

Deze set bestaat uit een statief voor de gewenste stabiele beelden en een dolly zodat uw shots soepel en vloeiend zijn. Ook bevat deze set twee batterijen, een grote en een kleine, zodat u geen tijd kwijt zult zijn aan het opladen van uw batterij maar u gewoon door kunt gaan met filmen. De videocamera uit deze set is er een uit het hogere prijssegment (met een dagprijs tussen de € 55,00 t/m € 65,00), ook zit in deze set een zoom controller zodat u als professionele cameraman altijd zelf de touwtjes in handen zult hebben. 

Kortom met deze professionele en complete video camera set kunt u als cameraman snel en probleemloos aan de slag. Voor u nog even alles op een rijtje, deze set is speciaal voor u samengesteld uit de volgende onderdelen: een videocamera uit het hogere prijssegment met een dagprijs tussen € 55,00 t/m € 65,00, twee batterijen (een grote en een kleine batterij), een statief, een dolly, verlichting en een zoom controller zodat u als cameraman altijd de controle houdt.


Video camera Set 4 huur prijs 
1 dag 2 dagen 3 dagen 4 dagen 5 dagen 6 dagen 7 dagen 7+
 €90,00 €135,00
 €180,00 €225,00  €270,00  €315,00  €360,00   Offerte Prijs excl. btw

 
Extra informatie

Extra informatie

Interne Geheugen Nee
Zoom (optisch) Nee
Zoom (digitaal) Nee
Sensor type video camera Nee
Merk Nee
Verbindingen Nee
maximale video resolutie Nee
gewicht_kg Nee
maximale_diafragma Nee
Wifi Nee
Externe microfoon Nee
Foto resolutie megapixel N/B
Type camera N/B
Sensor Type Foto N/B
ISO Sensitivity N/B
Bit Depth N/B
Continuous Shooting Up to fps N/B
Lens mount N/B
Shutter Speed N/B
Foto Camera Format N/B
Beoordelingen