Contact: 020 775 05 76

Zilver/Goud reflectie scherm 100X150

Meer afbeeldingen

Zilver/Goud reflectie scherm 100X150
€ 10,00

Availability: Prijs excl. BTW


- +
OF
Beschrijving

Details

 
HUUR PRIJS PER STUK Voor 60cm
   1 dag      2 dagen     3 dagen     4 dagen     5 dagen     6 dagen     7 dagen   7+
 €10,00 €15,00
 €20,00 €25,00  €30,00  €35,00  €40,00   Offerte Prijs excl. btw

Zilver/goud reflectieschermen 100x150

Gedurende een fotoshoot in een studio of in de open lucht kan het gebruik van natuurlijk of kunstmatig licht voor nogal wat uitdagingen zorgen, te weinig schaduw of juist teveel. Te weinig contrast of juist te veel. Of een foto die juist warmte moet uitstralen maar daar ontbreekt het juist aan. Door het gebruik van een of meer reflectieschermen van Camera Huren Nederland behoren dergelijke problemen vanaf nu tot het verleden.

Het gebruik van een of meerdere reflectieschermen tijdens uw fotoshoots kan net dat beetje extra geven aan uw foto's. Met deze zilver of goud reflectieschermen bent u in staat flitsers, studiolampen of gewoon de zon te reflecteren om de schaduw van uw object, persoon of product op te laten lichten. 

Zilver of goud

Een goudkleurig reflectiescherm brengt een warme tint met je reflectie mee. Omdat het oppervlak van dit scherm goudkleurig is, worden de tinten veel warmer. Zilverkleurige reflectieschermen geven vaak de helderste reflectie en zijn prima geschikt om details uit te laten komen. 

Zilverkleurig maakt het licht niet zachter, dus bij het gebruik in fel zonlicht is het dus opletten geblazen, aangezien er dan scherpe schaduwranden kunnen ontstaan.

Contrast en effecten

Het gebruik van een of meerdere reflectieschermen kan voor subtiele maar bijzonder sprekende effecten zorgen. Een foto krijgt veel meer contrast en een veel sprekender resultaat wanneer u een reflectiescherm gebruikt. Met een reflectiescherm kunt u ook mooie effecten aan uw foto's toevoegen, zoals bijvoorbeeld het zogenaamde  'catchlight' effect (een subtiele glinstering in de ogen waardoor het gezicht van de persoon die u fotografeert veel meer expressie krijgt). Maar ook kan door het gebruik van reflectieschermen een foto het gewenste ‘warme’ effect krijgen. Met deze reflectieschermen van Camera Huren Nederland behoren belichtingsproblemen definitief tot het verleden.

Afmetingen en vervoer

Laat u zich niet afschrikken door de formaten van deze schermen (100x150), deze reflectieschermen zijn dus danig compact in te vouwen dat het vervoer van deze schermen geen enkel probleem zal zijn.

Specificaties:

Reflector Size (cm): 100 x 150
Reflector Shape: Oval
Favorable light reflection, brings fine light effect for your photo shooting in studio
Reflectors with different surfaces will control contrast, add warmth and increase specular highlights.
 
 

 
Extra informatie

Extra informatie

Interne Geheugen Nee
Zoom (optisch) Nee
Zoom (digitaal) Nee
Sensor type video camera Nee
Merk Nee
Verbindingen Nee
maximale video resolutie Nee
gewicht_kg Nee
maximale_diafragma Nee
Wifi Nee
Externe microfoon Nee
Foto resolutie megapixel N/B
Type camera N/B
Sensor Type Foto N/B
ISO Sensitivity N/B
Bit Depth N/B
Continuous Shooting Up to fps N/B
Lens mount N/B
Shutter Speed N/B
Foto Camera Format N/B
Beoordelingen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: