50% korting voor de vervolg dagen

50 procent Korting voor vervolg dagen

 

 

 

 

 

 

50% Korting vervolg dagen 

Profiteer van onze ” 50 procent Korting voor vervolg dagen ” aanbieding. Bent u tijdelijk op zoek naar camera’s of accessoires? en Wilt u dan zeker niet teveel betalen voor de periode dat u die huurt? Dan zijn onze aanbiedingen zeker interessant voor u. Stel u huurt bij ons camera of accessoires en huurt u deze dan voor meer dan een dag, dan krijgt u bij ons maar liefst 50 procent Korting voor vervolg dagen van uw huurperiode! Voor iedere dag extra dat u huurt, betaalt u de helft van de huurprijs! Maar dat is nog niet alles. Komt u met uw huurperiode in het weekend (zaterdag, zondag) dan komt u ook nog eens in aanmerking voor de weekenddeal korting.

Voorbeelden: Hoe werkt dit mooie voordeel dan precies?

Stelt u zich voor, u haalt de apparatuur op dinsdag en levert deze op donderdag weer in. U betaalt dan voor anderhalve dag.

Of

Stelt u zich voor, u haalt de apparatuur op vrijdag na 16.00 uur en levert deze op dinsdag voor 16.00 uur weer in. Ook dan betaalt u slechts voor anderhalve dag. Kijk snel verder op onze website voor meer informatie over ook onze andere mooie kortingen zoals de weekenddeal of week voordeel.

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op.