Over ons

VISIE

Camera Huren Nederland is actief in de verhuurmarkt van presentatie materialen, zoals onder andere foto en video camera’s. Kenmerkend voor onze bedrijfsidentiteit zijn betrouwbaarheid, deskundigheid en onafhankelijkheid. Onderscheidend aan ons is, dat wij zo veel mogelijk vanuit het klantenperspectief kijken en denken. Je kunt ten alle tijden rekenen op advies op maat. Wij zorgen ervoor dat onze klanten zoveel mogelijk voordeel kunnen genieten.

ONAFHANKELIJK

Een belangrijk kenmerk in onze identiteit is onafhankelijkheid. Wij streven in onze werkwijze en communicatie naar transparantie. Onze adviezen aan klanten over apparatuur keuze, worden op geen enkele manier beïnvloed door belangen van derde partijen, zoals merknamen.

BETROUWBAAR EN DESKUNDIG

Betrouwbaarheid staat voorop in ons werk. De klant kan rekenen op deskundige en toegewijde medewerkers. Wij hanteren zorgvuldige procedures waarbij kwaliteit continu wordt gewaarborgd. Iets waar volgens onze principes iedere klant recht op heeft.

SAMEN MET KLANTEN

Op onze website informeren wij onze klanten om zo betere keuzes te maken. We geven advies en verlenen diensten om het u makkelijker te maken als u door de bomen het bos niet meer ziet. U mag ons altijd bellen als iets niet duidelijk is voor tijdens of na huur proces.

Flexibel

Camera Huren Nederland verandert continu. We zijn één van de snelst groeiende bedrijven in camera verhuur branche. Dat vraagt een hoop van medewerkers, business partners, systemen en processen. Flexibiliteit zit ons daarom in het bloed. We zijn altijd kritisch, willen altijd meer. We meten, experimenteren, trekken onderbouwde conclusies. Iedereen heeft een wensenlijst en weet 10 dingen die nu écht anders moeten.

Waarom Camera Huren Nederland?

Huurt u bij ons camera of accessoires voor meer dan een dag, dan krijgt u bij ons maar liefst 50% korting op de vervolgdagen van uw huurperiode! Dus voor iedere dag extra dat u huurt, betaalt u de helft van de huurprijs! Maar dat is nog niet alles, komt u met uw huurperiode in het weekend (zaterdag, zondag) dan komt u ook nog eens in aanmerking voor de weekenddeal korting.

Meer informatie

Huurt u camera of accessoires bij Camera Huren Nederland gedurende het weekend, dan betaalt u slechts de huurprijs van 1 dag! Haalt u uw apparatuur op, op vrijdag na 16:00 uur en u levert deze weer in op maandag voor 16:00 uur dan betaalt u 1 dag huurprijs! (zie onze openingstijden)

Meer informatie over weekend deal.

Huurt u regelmatig bij ons? Dan hoeft u geen borg te betalen.

Je winkelwagen
0