Over ons

camera huren

MISSIE

Camera Huren Nederland is actief in verhuur markt van presentatie materialen…
De belangrijkste pijlers onder onze identiteit zijn onze onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en deskundigheid. Een onderscheidend onderdeel van onze identiteit is dat wij van de oog van de klanten kijken. Wij zorgen ervoor dat onze klanten zoveel mogelijk voordeel hebben bij ons.

camera huren

ONAFHANKELIJK

Onafhankelijkheid is een kernwaarde van de Camera Huren Nederland. Een belangrijk kenmerk van ons is dat we transparant willen zijn over wat we doen. Onze adviezen voor artikel keuzes aan onze klanten worden op geen enkele manier beïnvloed door belangen van derde partijen zoals merken.

camera huren

BETROUWBAAR & DESKUNDIG

De betrouwbaarheid van ons werk staat hoog in het vaandel. Dat vraagt om deskundige en toegewijde medewerkers, en ook om zorgvuldige procedures en kwaliteitsborging. Niet alleen onze achterban, maar ook het bedrijfsleven, waar wij vaak kritisch tegenover staan, heeft daar recht op.

SAMEN MET KLANTEN

Op onze website informeren wij onze klanten om zo betere keuzes te maken. We geven advies en verlenen diensten om het u makkelijker te maken als u door de bomen het bos niet meer ziet. U mag ons altijd bellen als iets niet duidelijk is voor tijdens of na huur proces.

Flexibel

Camera Huren Nederland verandert continu. We zijn één van de snelst groeiende bedrijven in de Benelux in één van de snelst veranderende markten. Dat vraagt een hoop van medewerkers, business partners, systemen en processen. Flexibiliteit zit ons daarom in het bloed. We zijn altijd kritisch, willen altijd meer. We meten, experimenteren, trekken onderbouwde conclusies. Iedereen heeft een wensenlijst en weet 10 dingen die nu écht anders moeten.

Waarom Camera Huren Nederland?

Huurt u bij ons camera of accessoires voor meer dan een dag, dan krijgt u bij ons maar liefst 50% korting op de vervolgdagen van uw huurperiode! Dus voor iedere dag extra dat u huurt, betaalt u de helft van de huurprijs! Maar dat is nog niet alles, komt u met uw huurperiode in het weekend (zaterdag, zondag) dan komt u ook nog eens in aanmerking voor de weekenddeal korting.

Meer informatie

Huurt u camera of accessoires bij Camera Huren Nederland gedurende het weekend, dan betaalt u slechts de huurprijs van 1 dag! Haalt u uw apparatuur op, op vrijdag na 16:00 uur en u levert deze weer in op maandag voor 16:00 uur dan betaalt u 1 dag huurprijs! (zie onze openingstijden)

Meer informatie over weekend deal.

Huurt u regelmatig bij ons? Dan hoeft u geen borg te betalen.