Waarom CHN

Wie zijn wij?

Bij Camera Huren Nederland kun je terecht voor het huren van presentatiematerialen zoals verschillende foto- en videocamera’s, maar ook voor accessoires en randapparatuur zoals verlichting, flitsers en extra kabels ben je bij Camera Huren Nederland aan het juiste adres.

Waarom nu juist Camera Huren Nederland?

Wij zijn een onafhankelijk bedrijf en worden dus ook op geen enkele manier beïnvloed door externe partijen zoals bijvoorbeeld grote merknamen. Ons advies is deskundig en betrouwbaar. Huren bij Camera Huren Nederland houdt in dat je altijd weet waar je aan toe bent, geen kleine lettertjes of onduidelijke afspraken. Huur je bij ons dan weet je precies wat je kunt verwacht.

Daarnaast heb je bij ons de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment aan video- en fotografie apparatuur, randapparatuur en accessoires. Voor de professsional of de amateur en voor ieder budget hebben wij de juiste  foto– of videocamera. Zelfs de meest professionele drones kun je terugvinden in ons assortiment.

Voordelig huren

Huren bij Camera Huren Nederland betekend voordelig huren. Huur je bij Camera Huren Nederland dan kun je altijd in aanmerkingen komen voor verschillende interessante kortingen.  Zo kun je als je bij ons huurt, huren en sparen tegelijkertijd voor een gratis huurtegoed van maar liefst € 100,00 exc BTW. Huur je bij ons 15 keer voor een minimaal bedrag van € 50,00 exclusief BTW dan krijg je van ons een gratis huurtegoed van maar liefst € 100,00 exc BTW. Maar dat is nog niet alles, huur je bij ons dan kun je korting krijgen voor vervolgdagen, of weekenden. Alles over onze kortingen kun je teruglezen op onze kortingen en aanbiedingenpagina.

En huren bij Camera Huren Nederland is simpel, snel en betrouwbaar.  Het hele huurproces bestaat uit slechts drie simpele stappen. Stap 1, het reserveren en bestellen van producten, stap 2, het bevestigen van je bestellingen en uiteindelijke stap 3, het ophalen van de door jouw gereserveerde bestelling. Het volledige huurproces inclusief instructiefilm kun je terugvinden op onze website.

Vragen en contact
Mensen die meer willen weten over ons assortiment of in het algemeen vragen hebben kunnen ons bereiken via email of telefoon. Ons email adres is info@camerahurennederland.nl, ons telefoonnummer is +31 (0) 20 775 05 76. Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met zaterdag van 09:00 – 20:00 en zondag van 09:00 – 14:00. Voor het ophalen of terugbrengen van de apparatuur zijn onze openingstijden maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 14:00 en van 18:00 tot 20:00, en op zondag van 10:00 tot 14:00

 

Je kan de spullen in Amsterdam ophalen.

Wij doen ook aan verkoop van bepaalde producten.

Wij hebben volgende services voor onze klanten

Meer informatie vindt u op onze ”over ons” pagina

Je winkelwagen
0