camera huren

camera huren

Bij ons een camera huren kent heel veel voordelen en dan hebben we het niet alleen over alle zeer voordelige kortingen die we regelmatig geven. Zo kun je bij ons een camera huren en hierbij kiezen uit een ruim assortiment van foto camera’s, maar ons assortiment kent ook een ruime keuze aan accessoires, verlichting, lenzen en stabilisatie apparaten die je werk als professioneel of amateur fotograaf een stuk eenvoudiger maken. Een camera huren bij ons betekend dat je kunt rekenen op een persoonlijk en op maat advies. Tenslotte heeft iedereen weer andere wensen en eisen. En heb je vragen dan kun je ons natuurlijk bellen via 020 775 05 76  of gewoon langskomen, we staan je graag te woord.

Huren van camera’s en randapparatuur kent sowieso wel wat voordelen, je wilt wellicht eerst een camera uitproberen voordat je tot de aanschaf overgaat of voor een opdracht heb je camera nodig die je niet snel nog een keer zal gaan gebruiken. Dan is een camera huren of camera lenen natuurlijk een prima optie.

Camera huren bij CHN

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment. Camera huren Nederland verhuurt assortiment aan video en fotografie apparatuur waaronder digitale camera’s en lenzen, lichten en studiogestuurde uitrusting staan. Onze klanten zijn meestal particulieren, professionele fotografen en videografen en freelancers. We bieden een breed scala aan digitale camera’s en lenzen, camerakits, statieven, scanners, fotografieapparatuur en videotoestellen. U kunt uw huurmateriaal ophalen of we sturen het graag naar uw locatie.

Video camera huren

Ook voor het huren van video camera’s ben je bij ons aan het juiste adres. Professional of amateur? Dat maakt niet uit, wij hebben voor iedereen en voor ieder budget de juiste video camera. Wat dacht je van complete video camera sets om direct mee aan de slag te kunnen gaan? Alle sets zijn voorzien van batterijen, een statief, bekabeling en verlichting. Maar je kunt ook direct alleen een video camera huren bij ons, zoals de  Sony HXR MC2000E of de Sony TD10.

Foto camera huren

Bij ons kun je voor ieder budget een camera huren. Zo kun je bij ons de Polaroid Snap huren waarmee je de magische tijden van weleer weer zal gaan beleven. Maar ook de professionele fotograaf kan bij ons een camera huren van zijn of haar gading. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Canon EOS 5D Mark IV of de Canon EOS 70D. Dus wil je een keer een camera lenen, bekijk dan zeker eens ons ruime aanbod.

Lens huren

Ook heb je bij ons de keuze uit een ruim assortiment lenzen. Welke klus je op dat moment ook moet doen, onder welke omstandigheden je moet fotografen, wij hebben altijd wel de geschikte lens voor je. Dus ga je bij ons een camera huren, kijk dan ook direct even in de categorie lenzen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Panasonic Lumix G X Vario 12-35mm f/2.8 of de Nikon AF-S 24-70mm f/2.8G ED N?

Stabilisatie syteem huren

Heb je een camera of ga je een camera huren? Dan is het zeker te overwegen eens verder te kijken naar de verschillende vormen van stabilisatie. Bij stabilisatie kun je natuurlijk denken aan statieven, maar ook gimbals, sliders en monopods. Gebruik je stabilisatie bij het maken van je foto- of video opnamen dan weet je je verzekert van zeer professionele opnamen met zeer geleidelijke overgangen.

Licht huren

Goede verlichting is bij het maken van foto of video opnamen onontbeerlijk. En ook voor de juiste verlichting ben je bij ons aan het goede adres. Wij hebben een ruime keuze uit led-verlichting, softboxen en studio flitsers. Maar ook voor flitsers op de camera ben je bij ons aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld eens aan de Canon SB5000 flitser, de AVtec LedPAD X63 Bi-Color en de Menik CM-300

Camera accessoires huren

Voor alle randapparatuur en accessoires kun je ook bij ons prima terecht. Van kabels, tot opslag, van monitoren tot beamers.

Wij hebben ook een ruim assortiment van zeer professionele drones, zoals bijvoorbeeld de DJI Mavic Pro 4K drone. Dus moet je een keer op bijvoorbeeld een festival opnamen vanuit de lucht maken? Dan moet je zeker eens kijken bij ons assortiment professionele drones. En kun je het niet direct vinden, of heb je vragen dan kun je ons natuurlijk altijd bellen via 020 775 05 76

Als je echt niets missen wilt missen van de laatste nieuwtjes, kortingen of de nieuwste producten in ons assortiment? Volg ons dan op sociaal media, waar we regelmatig kortingen zullen plaatsen of je op de hoogte brengen van de nieuwste producten in ons assortiment. Je vindt ons op:

 

Facebook: https://www.facebook.com/camerahuren
Twitter: @CameraHurenNL
Google: https://plus.google.com/+CameraHurenNederland
Instagram: https://www.instagram.com/camerahurennederland

One Comment

  1. Veel bedrijven bieden verhuur van kwaliteitslensen, maar camera huren nederland heeft ook lage prijzen.

Geef een antwoord

Je winkelwagen
0