Weekend deal (VR-MA 1 Dag prijs!)

Weekend deal
 

Weekend deal

Huurt u camera of accessoires bij ons gedurende het weekend, dan betaalt u slechts de huurprijs van 1 dag! Wat betekent dit? Haalt u uw apparatuur op, op vrijdag en u levert deze weer in op maandag dan betaalt u de huurprijs van 1 dag! (zie onze openingstijden)

Een voorbeeld:

Stelt u zich voor, u huurt een CANON 5D Mark IV met een 24-70 lens. U haalt deze op, op vrijdag en levert alles weer in de maandag. U betaalt dan in plaats van € 105,00 slechts € 70,00 exclusief BTW. Dat is natuurlijk een heel aantrekkelijke korting!  En deze toch al mooie korting kunt u bijvoorbeeld combineren met onze andere aantrekkelijke kortingen zoals de 50% korting op vervolgdagen of de week voordeel 2,5 dag prijs. Als u kortingen op deze manier slim combineert dan wordt de korting waarvoor u in aanmerking komt wel heel voordelig!

klanttevredenheid staat hoog bij ons in het vaandel en zullen we ons uiterste best doen om u die op en top service te geven die u ook van ons mag verwachten. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust met ons contact op!